1403/06/08 09:50:32

بزرگداشت روز پزشك

یکم شهریور ماه، زادروز ولادت حکیم، فیلسوف، طبیب و دانشمند بزرگ ایرانی، شیخ الرئیس ابوعلی سینا که در جهان غرب به لقب امیر پزشکان شناخته شده است و نیز روز پزشک را به تمامی اساتید گرانقدر، پزشکان عزیز و همکاران گرامی، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

مراسم نكوداشت روز پزشك با حضور جمعی از اساتید و پزشكان عالیقدر و همكاران در تاریخ 31 مرداد ماه روز چهارشنبه در سالن كنفرانس بیمارستان جم برگزار گردید. در این روز بپاس یك عمر تلاش در عرصه درمان از استاد منوچهر نخجوانی، فوق تخصص غدد و متابولیسم و همچنین استاد منصور مقدم، فوق تخصص EPS، با اهداء هدایا توسط آقای دكتر تقدیسی مدیرعامل بیمارستان،  تقدیر و تجلیل بعمل آمد. در این مراسم از پزشك عالیقدر، مرحوم جناب آقای دكتر مسعود امامی نیز یاد شد، یاد و خاطره ایشان مانا باد.

بـــــــود روز پزشك بهتر ز هــر روز                                           شده مولود سینا فخـر این روز

به جم گشته مهیا جشن و شادی                                       نكو داریم پزشكان ما به ایـن روز

پزشـكان دسـت حـق بهـر درمـان                                           مـبارك بر پزشكان جشـن این روز

گرامیداشت روز پزشك