1403/04/18 15:27:27

بزرگداشت 100 سالگی استاد، جواد امینی بپاس یك عمر خدمت شایسته

بزرگداشت 100 سالگی و یك عمر تلاش مداوم در عرصه علم، دانش و طبابت استاد جواد امینی

هرآنکس خدمت جانان به جان کرد     به گیتی نام خود را جاودان کرد

آقای دکتر جواد امینی ـ فرزند محمد ـ متولد 1303 کاشان میباشند. وی تحصیلات ابتدایی را در کاشان و تحصیلات دبیرستان را در تهران و فارغ التحصیل دبیرستان دارالفنون در سال 1320 می باشند و در آن زمان دیپلم دبیرستان را با کسب رتبه شاگرد اول دریافت نموده و از وزیر فرهنگ وقت آن زمان جایزه دریافت نمودند. تحصیلات پزشکی را در دانشکده پزشکی تهران در سال 1327 به پایان رسانده و در سال 1329 وارد خدمت دانشگاه شدند و در بیمارستان فارابی، بخش گوش و حلق و بینی مشغول بکار شدند. در سال 1341 با مأموریت علمی بمدت یك سال در بخش گوش و حلق و بینی پرفسور پُرتمَن در بردو (فرانسه) مشغول به فعالیت بودند. پس از مراجعت از فرانسه در بیمارستان فارابی به جراحی میکروسکوپی گوش که در آن زمان تازگی داشت فعالیت زیادی را آغاز و رساله های زیادی توسط ایشان و دستیاران بخش درباره انواع جراحی فونکسیونل گوش تدوین گردید. در سال 1346 به رتبه دانشیاری ترفیع یافته و از سال 1354 به سمت سرپرست بخش (در حال تأسیس) گوش و حلق و بینی بیمارستان دکتر شریعتی (داریوش کبیر آن زمان) منصوب شدند و تا سال 1360 که به تقاضای شخصی بازنشسته شدند در این سمت باقی ماندند. در این مدت با همکاری بخش جراحی مغز و اعصاب، تعداد زیادی عمل جراحی تومور هیپوفیز از راه بینی به همراهی استاد عباسیون، انجام دادند که گزارش آن توسط جراحان مغز و اعصاب منتشر شده است.

بزرگداشت100سالگی_دكترامینی
تولد_دكترامینی