FA | EN | AR |
if (Model != null) {

1401/08/09 11:13:13

دیابت بارداری

به خانم ­های باردار مبتلا به دیابت توصیه می­شود:

1- حتماً غذا را در حجم كم و به دفعات بیشتر (5 وعده در روز) میل كنند.

2- در هیچ وعده ­ای بیش از حد غذا نخورند.

3- در برنامه غذایی خود از همه گروه ­های غذایی به شكل متنوع و متعادل استفاده كنند.

4- مصرف غذاهای چرب و سرخ كرده را كاهش دهند.

5- مصرف نمك را كاهش دهند.

6- روزانه مواد غذایی فیبردار مانند حبوبات، سبزی، میوه و نان سبوس­دار مانند نان سنگك كه در كاهش قند خون مؤثر است استفاده كنید.

7- مصرف قندهای ساده (مانند قند، شكر، تنقلات شیرین و میوه ­های شیرین) را كاهش دهند.

8- مواد غذایی با نمایه گلیسمی پایین (نان بربری، نان تافتون، سنگك، چغندر، لپه، عدسی، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و ماش) را جایگزین مواد غذایی با نمایه گلیسمی بالا (لواش ماشینی، باقلا بدون پوست، هویج، سیب زمینی و پوره سیب زمینی) نمایند.

دیابت بارداری

* در خانم­ های باردار مبتلا به دیابت بارداری با BMI>26 در طول بارداری وزن­ گیری تا حدود 9 كیلوگرم داشته باشند.

علاوه بر توصیه ­های فوق، بر رعایت نكات ذیل تأكید شود:

* از مصرف میان وعده ­های متعدد خودداری كنند.

* بعد از وعده­ های غذایی كمی پیاده ­روی داشته باشند.

* كنترل قند خون را به طور مرتب و طبق نظر متخصص انجام دهند.

*مصرف به موقع داروهای تجویز شده توسط پزشك