در سالهاي مياني دهه 1340 شمسی، اساتيد نامداري همچون پروفسور "حسن هاشميان" و "پروفسور ابراهيم سميعي" به تشويق دكتر "عبداله عليخاني" بر آن شدند تا با تأسيس گروه پزشكان "جم" بيمارستاني با فنآوري بروز و پيشرفته را برای ارائه خدمات درمانی برتر تاسیس کنند.
پس از بررسي هاي لازم، زمین فعلی بیمارستان در مجاورت خیابان تخت طاووس به مساحت 4000 مترمربع خريداري شده و مسئولیت طراحی و اجراء ساختمان بيمارستان به شركت مهندسي "گروه چهار" محول گردید. و سرانجام در تاریخ شهريور سال 1347 كلنگ احداث بيمارستان توسط زنده يادان پروفسور "حسن هاشميان" و پروفسور "ابراهيم سميعي" به زمين زده شد.
كار احداث بيمارستان در سال 1349 پايان یافت و "بيمارستان جم" با زيربناي 9000 متر مربع، 128 تخت بستري، 3 اتاق عمل پيشرفته و مجهز به پيشرفته ترين دستگاههاي راديولوژي و تجهيزات قلبي در سال 1350 به بهرهبرداري رسيد.
در ادامه و به كوشش مرحوم دكتر "صادق نظام مافي" بيمارستان جم نخستين بيمارستان خصوصي تهران بود كه مجهز به دستگاه راديوايزوتوپ گرديد و بدين ترتيب امكان بررسي بيماريهاي تيروئيد كه در ايران بسيار شايع بود ميسر گرديد.
با گذشت زماني كوتاه، شمار ديگري از پزشكان بنام تهران نيز به هسته اصلي بيمارستان جم پيوستند و بدين ترتیب در اوايل دهه 50 شمسی گروهي از پزشكان بنام و متخصص در بيمارستان مجهز "جم" شروع به فعاليت نمودند..
امروز نیز با گذشت نزدیک به نیم قرن پزشكان و تیم درمانی "بيمارستان جم" با پيروي از بنيانگذاران بیمارستان و تبعیت از خصلت نيكوي آن بزرگواران، خدمتگزار بیماران هستند.